Riistakamera, hautakynttilä ja lasinpesuneste

Kyllä isien kelpaa! Siinä missä naisille tuputetaan äitienpäivänä ruukkuruusuja, suklaata ja sementtiä, nykyaikaiselle isille löytyy vaikka mitä vaihtoehtoja perinteisten tohveleitten ja kylpytakkien sijaan. Parhaat isänpäivävinkit esittelee tässä Taloustalo.

Valinta tulee olemaan vaikea.
Valinta tulee olemaan vaikea.

Onko isi romanttista tyyppiä? Siinä tapauksessa häneen uppoaa tietysti kukat ja suklaa. Mikäli keväältä jäänyt ruukkuruusu on jo nukkunut pois, nyt on kukkia edullisesti kaupan. Jos isi on huolissaan linjoistaan, vaihda suklaarusinat auringonkukansiemeniin.

Naapurin rouvan turvallisuudesta huolestuneelle isille sopii puolestaan riistakamera. Lämmin pipo ja seiskapäivää-sukat tulevat varmasti tarpeeseen ulkoharrastusten parissa viihtyvälle isille, joka tykkää työnnellä lunta paikasta A paikkaan B.

Monikäyttöinen lasinpesuneste kirkastaa näkymän ja mielen ja saa varmasti isiltä arvostusta. Pimentyviin iltoihin tunnelmaa luo puolestaan pitkä hautakynttilä, jonka paloaika on peräti 90 tuntia!

 

paivaleivos

Ja sitten jos mikään näistä ei toimi, niin leivoksen kaveriksi voi aina keittää kahvit.


Posted

in

by

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.