5 vakavaa merkkiä, että tarvitset tauon työstäsi

Kun huomaat, että joku seuraavista tilanteista on ottanut elämäsi hallintaan, kannattaa hypätä oravanpyörästä  niin nopeasti kuin mahdollista ja perustaa vaikka rantabaari Thaimaahan.
Kun jokin nyppii, ota hatkat. Perusta vaikka rantabaari Thaimaahan ja nauti elämästä.

Taloussanomat julkaisi perjantaina Huffington Post –lehden julkaisemat viisi merkkiä siitä, kun on syytä pitää töistä tauko ja miettiä ura-asioita. Listalla on asioita kuten ”vihaat työtäsi”, ”sinulla ei ole aikaa läheisillesi”, ”pomon mielestä se ei toimi” … melko dramaattista, vai mitä? Aina ei tarvitse odottaa, että asiat lipsahtavat näinkään pitkälle. Normisuorittaja suosittelee lepoloman harkitsemista jo seuraavista hälyttävistä tilanteista.

1. Et löydä aamulla mitään päällepantavaa
Kello on seitsemän, seisot avoimen vaatekaapin edessä ja yksikään vaatteistasi ei kutsu sinua. Mikään ei tunnu hyvältä ajatukselta. Se, että sinulla ei ole mitään päällepantavaa, on erittäin vakava merkki viehätysvoimasi työperäisestä heikentymisestä.

2. Kukaan ei ole viikkoon tarjonnut sinulle suklaata tai muita herkkuja
Kukaan ei pidä sinusta. Sinua pidetään ehkä jo liian lihavana. Tämä on erittäin vakava merkki sosiaalisen statuksesi luhistumisesta työpaikalla.

3. Lounaalla on ihan paskoja vaihtoehtoja
Eikö edes ”makumatka” tunnu sopivalta? Nyt kannattaa huolestua. Työpaikan ongelmat ovat saaneet makureseptorisi herkistymään. Tämä on erittäin vakava merkki lähestyvästä keskivaikeasta masennuksesta.

4. Saat pelkkiä myyntipuheluita
Kukaan ei ole kiinnostunut sinusta ihmisenä – kaikki haluavat vain sinulta sitä samaa, eli edustamasi firman rahoja. Ihmisarvon menettäminen työn takia on merkki, johon kannattaa suhtautua erittäin vakavasti.

5. Kun lähdet neljältä kotiin, kukaan ei juokse perääsi ja pyydä sinua tekemään vielä yhtä pientä juttua
Tämä on erittäin vakava merkki siitä, että et olekaan korvaamaton. Normisuorittaja suosittelee välitöntä aikalisää työelämään. Tai vähintään CV:n päivittämistä ja avointen työpaikkahakemusten lähettämistä.


Posted

in

by

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.