Työhuoneeni kolme tärkeintä

Hesarissa julkaistaan Työhuoneeni kolme tärkeintä -juttusarjaa. Sinänsä hauska idea kaipaisi pientä kevennystä toteutukseen. Normisuorittaja lähtee rohkeasti uudistamaan konseptia omalla ehdotuksellaan.

1. Kiffe – työnohjaaja

kiffe

Nykyorganisaatioiden ongelma on usein toistuvat organisaatiomuutokset. Kiffe on mentor ja lähiesimies, joka pysyy. Hän istuu monitorin päällä ja harjoittaa esimiehen direktio-oikeutta tarkkailemalla päivittäin, että teen töitä enkä kirjoittele höpöviestejä kavereille.

2. Kaksi ruusua

kaksi_ruusua

Naapurihuoneen Jari lahjoitti naistenpäivänä kaikille firman naisille ruusut. Siitä lähtien työhuoneemme on tunnettu ”Kahden ruusun palatsina”. Onko osuvampaa symbolia?

3. Kosmopoliitti-Daisy

daisy

Daisy Luvin tuo työhuoneeseemme tuulahduksen kansainvälistä tunnelmaa. Toimistolla ollessaan hän seuraa pöydältä käsin, mitä käytävällä tapahtuu ja ottaa vieraat vastaan. Daisy on nopea verkostoituja, joka räpylöi ahkerasti maailmalla.

Kolmannesta sijasta kilpaili ansiokkaasti myös työhuoneemme muhkea nahkasohva. Jos sohvan vakioasiakkailta kysyttäisiin, se olisi taatusti vienyt tittelin itselleen :)

Mitkä ovat sinun työhuoneesi kolme tärkeintä?

4 thoughts on “Työhuoneeni kolme tärkeintä”

    1. Kiitos Lennu! Oot vaan dissannu mun mainospostit aikaisemmin tai sitten ne on päätyneet roskapostiin =)

  1. 1. tietokone – ”pakollinen”, ei muuten pääse naamakirjaan, shoppailemaan, sposteihin jne.
    2. ikkuna – näkee ulos mistä jää paitsi työpäivän aikana
    3. pieni/sotkuinen työpöytä – kaikki kätevästi käden ulottuvilla

    1. Onneksi elämme läppäriaikakautta, joten kun koneen ujuttaminen työpöydälle tavaroiden sekaan ei enää onnistu, voi aina jatkaa työntekoa sohvalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.