Haukanniemen peltomaisema

Kevätjuhlasäännöt

Koulujen kevätjuhlat ovat tältä vuodelta jo ohi, mutta koska sääntökirja on nyt tuoreessa muistissa, jaan sen tänne blogiin:

  1. Kevätjuhlakutsussa mainittua osallistujamäärärajoitusta ei tarvitse noudattaa. Voit mainiosti tulla koko perheen voimin – varaa vauvallekin oma tuoli! Myöhemmin tulleet muiden lasten vanhemmat joutavat kyllä seisomaan takarivissä juhlan ajan.
  2. Kengättömyysvaade juhlasalissa ei koske vieraita.
  3. Jos olet pitkä, istu eteen.
  4. Kun oma lapsesi esiintyy, esityksen videointi onnistuu parhaiten asettumalla mahdollisimman keskelle salia heti lavan eteen. Ota rohkeasti paikkasi ja pidä se koko esityksen ajan, ettei kukaan pilaa videointiasi esimerkiksi yrittämällä kuvata samaa esitystä.
  5. Jos nuorempi lapsesi (tai joku heistä, ks. kohta 1) ei jaksa seurata esityksiä, salli hänen juosta ympäri salia. Sehän on vaan söpöä kun hän kiipeää lavalle osallistuakseen koululaisten esitykseen.
  6. Puhelimen voi huoletta jättää päälle. Eipä se mitään haittaa, vaikka se soisi kesken juhlan – kunhan oman lapsen esitys ei mene siitä pilalle.

Näillä säännöillä kohti ensi kevättä!


Posted

in

by

Tags:

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.