Pöyristyttävää!

Olen todella pöyristynyt. Minulla kun oli mökkimetsässä kahden tietyn männyn välissä suosikkimätäs, jolla kasvoi oikein kauniita mustikoita. Niin menivät sitten rakentamaan uuden tien siihen päälle! Ja meidän perhe kun oli käynyt joka kesä aina siitä samalta mättäältä keräämässä mustikat. Siitä oli niin kauniit maisematkin. Tienrakentajat ehdottelivat että kerää siitä vierestä mutta eihän se ole sama asia, kun se oli se meidän perinteinen mätäs. Kai minä nyt itse tiedän mikä ero niissä mustikoissa on. Aion lähestyä Ilta-Sanomia. Uskon että heitä kiinnostaa näin räikeä ylikävely.

Terassillekaan ei voi enää lapsen kanssa mennä, kun siellä ei haluta tarjoilla alkoholia, jos on lapsi mukana. Ihan käsittämätöntä. Pöyristyttävää! Ja HS:n kyselyn mukaan lapset pitäisi viedä terassilta kotiin jo klo 22. Miksi minun pitäisi pakottaa 3-vuotias yksin kotiin nukkumaan, jos häntä ei väsytä ja muutkin perheenjäsenet ovat ravintolassa? Se on minusta ihan muiden oma ongelma, jos heitä häiritsee lapsi terassilla keskiyöllä.

Ja sitten tietysti tämä kesä. Eihän tässä voi olla muuta kuin pöyristynyt, ettei lomalle osunut yhtään kokonaista helleviikkoa. Ja sitten kun katselin äkkilähtöjä, niin kaikki oli myyty, eikä meille enää riittänyt parhaita paikkoja.

Tässä maassa pitäisi kyllä enemmän puhua ihmisten itsekeskeisyydestä. Se on ainakin pilannut minun kesäni.


Posted

in

by

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.